Dates de llançament global de Cyberpunk 2077: esbrineu quan podeu jugar

El llançament més gran de l'any per fi arriba. Després diversos retards , Cyberpunk 2077 es llançarà aquesta setmana el 10 de desembre. Tanmateix, depenent de la vostra zona horària, és possible que alguns jugadors puguin accedir al joc abans que altres.

La data oficial de llançament mundial de Cyberpunk 2077 és el 10 de desembre, però és més exacte dir que el 10 de desembre és quan tots les regions tindran el joc. Si heu carregat prèviament el joc, és possible que es desbloquegi abans que els altres.



El compte oficial de Twitter de Cyberpunk 2077 va publicar un mapa amb tots els temps de llançament global.



Aquí teniu el desglossament dels llançaments per continents



Les Amèriques:

EST: desembre 9, 19:00 h.
CST: 9 de desembre, 18.00 h.
PST: 9 de desembre, 16:00
Bressol: 9 de desembre, 19.00 h.
BRT: 9 de desembre, 21:00 h.

Àfrica, Europa i Àsia Occidental:

GMT: 10 de desembre, 12:00 a.m.
CET: Dec. 10, 1:00 A.M.
EET, SAST: Dec. 10, 2:00 A.M.
TRT, MSK: 10 de desembre, 3:00 a.m.
GST: 10 de desembre, 4:00 a.m.

Àsia oriental, sud-est asiàtic i Austràlia:

SGT, CST: 10 de desembre, 8:00 a.m.
KST, JST: 10 de desembre, 9:00 a.m.
AEDT: 10 de desembre, 11:00 a.m.
NZDT: 10 de desembre, 1:00 a.m.



I aquí ho tens. Tingues en compte que només s'apliquen als jugadors de PC que hagin comprat còpies digitals del joc. Si heu comprat el joc a l'ordinador, podeu descarregar-lo ara (juntament amb un pre-pegat fort ) per tenir-lo a punt tan bon punt es desbloquegi la vostra regió.

És un programa de llançament sincronitzat. En altres paraules, independentment de la zona horària, tots els jugadors de PC accediran al joc al mateix moment. 9 de desembre, 19.00 h. a la ciutat de Nova York és la mateixa finestra horària que el 10 de desembre a les 9:00 a.m. a Seül.

Per als jugadors de consola, Cyberpunk 2077 es desbloquejarà el 10 de desembre a les 12:00 a.m. segons les seves respectives zones horàries.

Si t'ha agradat aquesta història, consulta aquest article sobre per què CD Projekt RED va fer que la campanya de Cyberpunk 2077 fos més curta que The Witcher 3 a causa dels jugadors descabellats .

Entrades Populars